Astfel, vineri, 17 aprilie, militarii din Vișeu de Sus au participat la lichidarea unui incendiu izbucnit la o magazie. Flăcările au distrus circa 3 metri pătrați de acoperiș din lemn.

Sâmbătă, pompierii din cadrul Punctului de lucru Șomcuta Mare au lichidat un foc izbucnit la podul unei case. Aici au ars circa 10 metri pătrați de acoperiș din lemn. Detașamentul Sighetu Marmației și Garda de Intervenție Borșa au lichidat fiecare câte un incendiu izbucnit la coșul de evacuare al fumului. În ambele cazuri a ars doar funinginea din coșul de fum.

În localitatea Groape, pompierii din cadrul Pichetului Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 2 hectare de vegetație uscată. Pompierii băimăreni au intervenit în localitatea Cicârlău Vii, unde în urma incendiului au ars circa 10 metri pătrați de acoperiș din lemn și 200 kg de fân. La Botiza, pompierii din Bogdan Vodă au fost solicitați să lichideze un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 4 hectare de resturi vegetale. Militarii vișeuani, alături de pompierii voluntari din Moisei, au lichidat un incendiu de circa 4 hectare de vegetație uscată. De asemenea, în urma incendiului a ars și un șopron cu fân.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet