”Avem în continuare probleme și aici domnul Arafat și domnul viceprim-ministru trebuie să lucreze la îmbunătățirea procedurilor de colaborare. E foarte clar că ISU, pe de o parte, și sistemul 112, de partea cealaltă, se pare că nu reușesc (să se coordoneze-n.r.), am văzut și astăzi probleme de coordonare. Până la 1 martie vreau să avem procedurile îmbunătățite și făcute în așa fel încât să fim mai bine coordonați și mai bine pregătiți", a declarat premierul, miercuri, la începutul ședinței de Guvern.

Declarația premierului vine după ce două persoane care au intenționat să se deplaseze pe jos, miercuri, pe un câmp cu zăpadă, din localitatea Piatra către orașul Năvodari, s-au rătăcit din cauza ceții dense și au solicitat ajutorul autorităților.

Reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea au declarat, pentru AGERPRES, că cei doi săteni au fost localizați, în prezent pompierii și jandarmii deplasându-se în zona respectivă. Rătăciții au anunțat autoritățile sunând la 112.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet