"Daca exista un acord politic semnat cu Iohannis, si ramane aceasta coalitie la guvernare, atunci sigur (ca isi da demisia - n.red.). Nu ma consider de neinlocuit, insa ma consider un prim-ministru care in aceasta calitate a avut rezultate. Vreau sa imi duc la sfarsit mandatul", a declarat Victor Ponta.

Întrebat dacă președintele Iohannis ar accepta o astfel de variantă, Ponta a spus: "Domnul Klaus Iohannis vrea Guvernul său, de la PNL, de la PDL de fapt, că domnul Predoiu e de la PDL".

Premierul a menționat că este cu "demisia pe masă", cu o singură condiție însă. "Să fim corecți toți. Aia, că, domne`, nu poate să mă dea jos pe mine PNL și să plec eu singur, iertați-mă, chiar e de râs... Dacă nu puteți, haideți la alegeri. Repet, această coaliție are majoritatea pe care am tot verificat-o la moțiuni și la toate și are și performanțe guvernamentale pe care, culmea, chiar domnul Iohannis le invocă și-i mulțumesc pentru asta, ați văzut în interviurile din străinătate", a mai spus Ponta, potrivit Agerpres.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și