Tânăra ucisă și apoi incendiată pe câmpul dintre localitățile Valea Plopilor și Ghimpați este în continuare neidentificată, după aproape trei zile de când corpul ei a fost găsit carbonizat în proporție de 90%.

Anchetatorii au conturat cât mai fidel portretul victimei iar cei care o cunosc sau au informații despre ea, sunt rugați să anunțe cel mai apropiat post de poliție sau la 112.

Radu Tudor a prezentat, aseară, la Antena 3, portretul robot realizat de criminalişti.

Este vorba despre o femeie cu vârsta de 20-30 ani, înălţimea între 160 şi 165 centimetri, greutate de 50 - 55 kilograme.

Victima avea părul şaten, drept, de lungime medie, urechi mici şi depărtate şi dinţi într-o stare bună, fără carii, însă cu incisivul mic din dreapta-sus lipsă.

Avea sânii mici, subdezvoltați în raport cu corpul, fără cicatrice sau tatuaje.

Victima purta încălţări de mărimea 35-36.

Fata a fost găsită arzând pe un câmp din Girugiu
Reamintim că trupul unei tinere a fost găsit în flăcări, vineri seara, într-o valiză lăsată pe marginea DN6, din judeţul Giurgiu. Polițiștii au sosit imediat, apoi și criminaliștii, la fața locului fiind descoperit cadavrul unei femei, care se afla pe fragmentele unei valize.

Tânăra a fost carbonizată în proporție de 90%, iar după efectuarea autopsiei s-a constatat că prezenta plăgi la nivelul capului, produse prin lovire cu un corp dur tăietor. Prezenta fractură sternală și costală, iar decesl a avut loc ca urmare a șocului traumatic și hemoragic, în contextul politraumatismului.

Cadavrul tinerei a fost dus de o persoană necunoscută pe câmpul de la marginea DN-ului, apoi incendiată în valiza cu care a fost transportată.

Au fost recoltate probe ADN, iar ciminaliștii continuă cercetările, pentru identificarea atât a victimei, cât și a făptașului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și