Bicicleta trebuie să aibă maximum 30 de kilograme, cadru unisex inscripționat cu logo-ul Poștei și roți cu dimensiunea 28 inch, motor de minimum 250 W, SCHIMBĂTOR Shimano și acumulator Li-Ion cu o autonomie de minimum 30 de kilometri, potrivit economedia.ro.

De asemenea, bicicleta trebuie prevăzută cu sistem antifurt, ecran LCD care să monitorizeze parametrii de funcționare și sistem de prindere , în spate, a două genți pentru documente cu o masă maximă de 25 de kilograme.

Livrările se întind pe doi ani. Ofertele se deschid în 16 august, departajarea lor se face în funcție de preț, garanția acordată și timpul cât mai mic asumat de furnizor pentru reviziile de service.

În luna mai, Sindicatul din Poștă anunța ca probabilă această achiziție iar sindicaliștii susțineau că acestea biciclete ar fi pretextul ca să scadă salariile poștașilor, ba chiar să se facă și disponibilizări. Aceasta pentru că în norma zilnică a unui factor poștal sunt incluse numărul prestațiilor pe care le distribuie zilnic și distanța, cu un calcul de 4 km/h. Bicicletele electrice ar permite creșterea vitezei de deplasare și implicit un număr mai mare de livrări.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și