Femeia spune că trenurile din Moscova au diferite imagini tematice, cu eroi ai neamului sau diferite personalităţi din istorie care au contribuit la faima Rusiei, de-a lungul timpului, însă a rămas siderată să constate că cineva a considerat necesar să-l pună pe geamul metroului pe dictatorul român, în costum de baie.

Nicolae și Elena Ceaușescu în costume de baie, la Moscova

"Nicolae și Elena Ceaușescu în costume de baie, în metroul din Moscova! Nu mi-a venit să cred! Mi-ar plăcea să-l văd pe "geniul" care s-a gândit la așa ceva", scris femeia pe Facebook.

Comentariile au început să curgă la postare, mai multe persoane întrebând dacă la descrierea pozei se menţionează că Nicolae şi Elena Ceauşescu au fost executaţi, declarându-se oripilaţi de eveniment.

Totuşi, alte persoane au precizat că posterul respectiv nu este lipit de vreo oficialitate, dar nici nu este vreo greşeală, dând exemple şi de alte postere pe care le-a observat în metroul din Moscova, toate urmărind teme similare, cu dictatori care au sfârşit executaţi: Muammar Gaddafi sau Saddam Hussein.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și