“Implicarea Institutiei Prefectului- Judetul Maramures in sprijinirea acestui proiect, are ca scop dezvoltarea turismului la nivelul intregului judet, cresterea calitatii produselor si serviciilor locale, promovarea antreprenoriatului, spiritul de initiativa si creativitatea.

Ne dorim sa fie un proces de transformare pe termen lung pentru orasul Baia mare, pentru judetul Maramures si regiunea Nord- Vest. Avem convingerea ca acest titlu nu este doar despre arta si spectacol, ci si o oportunitate pentru orase, regiuni si Europa in ansamblul ei, de a-si imbunatati economia, calitatea vietii cetatenilor, cultura fiind o sansa de dezvoltare sustenabila”, a mentionat prefectul judetului.

Etapa decisiva a competitiei Capitala Europeana a Culturii 2021 este organizata de Ministerul Culturii, iar cele patru orase preselectate isi sustin prezentarile in fata unui juriu de experti independenti.

Orasul recomandat pentru titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021 in Romania va avea loc vineri, 16 septembrie 2016, in cadrul unei conferinte de presa.

Mult succes Baia Mare!

Institutia Prefectului- Judetul Maramures

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și