Declarație de presă „Călin Popescu-Tăriceanu are responsabilitatea de a respecta deciziile PNL, în calitate de fost președinte al partidului”

Președintele PNL Maramureș, Ovidiu Nemeș, face un apel în numele organizației pe care o conduce, către domnul Călin Popescu-Tăriceanu, să dea exemplu de deminitate politică și să arate că respectă valorile și principiile Partidului Național Liberal. Organizația județeană PNL Maramureș dezavuează strategia lui Călin Popescu-Tăriceanu și nu este de acord cu apelul pe care liberalul l-a făcut, ca formațiunea să revină în USL.

„Călin Popescu-Tăriceanu este un membru cu state vechi în Partidul Național Liberal, dar asta nu înseamnă că este în măsură să discute cu premierul Victor Ponta despre o revenire a PNL-ului în USL. Aseară, la Delegație, a fost un vot covârșitor care a arătat foarte clar că liberalii nu mai doresc să fie comandați, nu mai doresc să asiste la jocurile și la spectacolul pe care PSD-ul l-a pregătit alături de colegii din PC și UNPR. Călin Popescu-Tăriceanu are o responsabilitate și anume accea de a respecta deciziile partidului, în calitate de fost președinte al PNL”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și