"Multumesc premierului pentru increderea acordata si colegilor care m-au sustinut pentru aceasta pozitie. De asemenea, echipa PNL Maramures alaturi de care voi munci in continuare pentru a ne atinge obiectivele asumate pentru anul viitor, merita recunostinta mea, deoarece impreuna am muncit pentru a face din PNL Maramures una din cele mai puternice organizatii liberale din tara.

Sunt onorat de aceasta numire si cu responsabilitate ma alatur echipei guvernamentale pentru a pune in practica masurile despre care le-am vorbit oamenilor in campanie si pe care ni le-am asumat prin programul de guvernare.
Sunt multe lucruri stricate de guvernarile PSD, am inceput deja sa le reparam si sunt convins ca impreuna cu intreaga echipa guvernamentala vom reusi sa ducem la capat cu succes toate masurile asumate.

Cu munca, incredere si buna-credinta construim impreuna Romania pe care o dorim cu totii.", a declarat liderul PNL Maramures, Ionel Bogdan.

PNL Maramures a devenit principala forta politica din Maramures, obtinand scoruri electorale foarte bune la alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet