Numirea parlamentarului de Borșa a pornit unele valuri în partid, primul supărat declarându-se primarul orașului Ulmeni, Lucian Morar, care a precizat că și-a dat demisia din funcția de prim-vicepreședinte, în semn de protest față de noul președinte și afirmând că nu îi recunoaște acestuia poziția.

Luni, 25 mai 2015, s-a înregistrat și prima demisie oficială la nivelul filialei județene a progresiștilor. Este vorba despre demisia scrisă a secretarului executiv al UNPR Maramureș, consilierul local Liliana Moga, care a refuzat să comenteze motivele deciziei luate.”Da, mi-am dat demisia ieri, am trimis-o la București și aștept să fie înregistrată. Voi rămâne simplu membru, consider că vine un moment când trebuie să faci un pas în spate. Nu comentez motivele mele, nu am nimic cu noua conducere, nu contest decizia centrului, doar că sunt de părere că nu așa se fac lucrurile. Noi am avut o bună legătură cu cei din teritoriu, am fost mereu colegi în partid, nu șefi și subalterni.

Probabil noul președinte vrea să aducă o altă echipă cu care să lucreze, eu am ales să plec. După știința mea este prima demisie oficială, Lucian Morar știu că și-a dat demisia doar la nivel verbal, deocamdată”, a concluzionat fostul secretar executiv al UNPR, Liliana Moga. Întrebată ce vrea să spună cu afirmația ”nu așa se fac lucrurile” și dacă a fost pusă vreo presiune de la conducerea județeană pentru a demisiona, Liliana Moga a refuzat să ofere detalii, insistând pe ideea că a fost o decizie personală, pe care și-o asumă și care o vede cea mai potrivită în acest moment.

”Chiar nu vreau să comentez, este alegerea mea. Asta am simțit că e bine pentru mine și asta am făcut”, a conchis ex-secretarul executiv al UNPR Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și