După câteva săptămâni turbulente, care au culminat cu un acord între Tesla şi autorităţile de reglementare, compania urmează să publice în această săptămână datele referitoare la producţia din trimestrul al treilea.

În două emailuri obţinute de CNBC, Musk a cerut angajaţilor, vineri şi sâmbătă, ”să ignore diversiunile” şi a spus că Tesla este aproape de a dovedi criticilor că se înşală şi că poate să obţină o victorie care să depăşească toate aşteptările.

Un articol publicat de Electrek sugerează că Tesla a îndeplinit deja un obiectiv ambiţios pentru automobilul de serie Model 3, după ce a atins un nivel record al producţiei în trimestrul al doilea.

Publicaţia a relatat că Tesla şi-a depăşit propriul record înaintea încheierii trimestrului al treilea, sugerând că producţia va fi peste obiectivul de 50.000-55.000 de automobile Model 3.

Între timp, investitorii vor analiza luni acordul convenit de Tesla cu autorităţile de reglementare, legat de intenţia lui Musk de a retrage compania de la bursă, la care a renunţat între timp.

Sâmbătă, autoritatea de reglementare a sectorului financiar a anunţat că Musk şi Tesla vor plăti fiecare o amendă de câte 20 de milioane de dolari, iar miliardarul va demisiona din funcţia de preşedinte al Tesla, păstrând însă rolul de director general.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și