Noua membră a familiei regale, acoperită cu un șal alb și având pe cap o căciuliță tot de culoare albă, a apărut în brațele mamei sale, Kate, cu William alături de ele.

Cuplul princiar s-a întors câteva momente în spital, după care a ieșit din nou cu fiica lor instalată într-un port bebe purtat de William. Ducele și ducesa de Cambridge au urcat într-un Range Rover negru, escortat de mai multe vehicule și motociclete ale Scotland Yard în direcția Palatului Kensington, reședința lor din Londra.

În cursul după amiezii, fratele micii prințese, George, care va împlini doi ani în iulie, a avut o rară apariție publică la maternitate, salutându-i pe ziariști cu mâna.

Prințesa, care s-a născut în dimineața zilei de sâmbătă la 08.34 a.m. (07.34 GMT), este cel de-al cincilea strănepot al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și al patrulea pretendent în ordinea succesiunii la tronul coroanei britanice după bunicul său, prințul Charles, tatăl său, prințul William, și fratele său, prințul George.

Vestea nașterii prințesei a fost întâmpinată cu o explozie de bucurie în fața spitalului Saint Mary din vestul Londrei, unde încă de la primele ore ale dimineții se aflau numeroși jurnaliști de la diferite trusturi de presă din întreaga lume, dar și cetățeni britanici care au stat în corturi în ultimele săptămâni pentru a fi prezenți în ziua nașterii celui de-al patrulea succesor la tronul Marii Britanii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și