Potrivit unor surse judiciare, Radu Mazăre se afla într-un restaurant din București când a fost ridicat de anchetatori, iar anterior a refuzat să asiste la perchezițiile efectuate la Constanța.

"Trebuie să joc în sârba procurorilor. Mă aștept la orice. Știți bine că sunt anchetat din 2005", a declarat Mazăre la intrarea în sediul DNA.

DNA informează că procurorii au efectuat 12 percheziții în municipiile Constanța, București și în județul Dâmbovița, din care una la sediul unei instituții publice într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, în perioada 2011-2013, a unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție de către funcționari publici, cu funcții de conducere în plan local.

"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Secția de Combatere a Infracțiunilor Conexe Infracțiunilor de Corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, în perioada 2011 — 2013, a unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție de către funcționari publici, cu funcții de conducere în plan local. În cursul dimineții de 8 aprilie, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 12 locații situate în municipiile Constanța, București și județul Dâmbovița, din care una este sediul unei instituții publice", se arată într-un comunicat al DNA transmis marți AGERPRES.

Reprezentanții Primăriei Constanța au informat că procurorii DNA București care au descins marți dimineață la sediul instituției au solicitat mai multe documente privind proiectarea și procedurile de achiziții referitoare la construirea campusului social Henri Coandă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și