„Se pare că acest element de mobilier urban (unii i-au spus monument, pe aceia îi rog sa consulte cum definește dex-ul termenul de monument) a trezit extrem de multe controverse și îmi doresc sa lămuresc câteva:

- Nu a costat nimic bugetul local, el fiind susținut financiar de un grup de oameni ce s-au arătat extrem de entuziaști la această idee considerata de unii năstrușnică, iar de alții genială.

- Am primit extrem de multe mesaje de felicitare și chiar solicitări de cumpărare a licenței de utilizare a acestui cui în fabricarea de suveniruri, iar ziarele și televiziunile din toată țara au prezentat acest mic proiect al nostru ca pe ceva inedit.
- Și cu toate acestea, unii nu au stat pe gânduri, ci au făcut o serie de reclamații la instituțiile statului(D.N.A.,I.S.C.,etc) pentru cheltuirea de bani din bugetul local, deși acesta a fost gratis.
- Un simpatic puști mi-a transmis un slogan pe care să îl lansăm spre bucuria celor ce nu iubesc proiectul nostru: cuie muiu!!!

Rațiunea acestui element de mobilier urban este de a oferi oamenilor ceva ce să descrețească frunțile, sa fie o atracție pentru turiști, un loc unde se fac deja sute de fotografi pe zi. Vă comunic ca acest gen de proiecte va continua spre deliciul celor ce apreciază asta!”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet