Contactat telefonic şi întrebat ce l-a determinat să facă această alegere, fostul edil a precizat că „i-a ajuns cuţitul la os” şi o face „pentru bunul mers al oraşului”. „M-am săturat, mi-a ajuns cuţitul la os. Nu mai exista nicio cale de conciliere între mine şi viceprimar plus un consiliu local foarte ostil. Aşa nu am putu să duc la capăt niciun proiect. Viceprimarul a avut activităţile lui proprii şi nu a mai ţinut cont de nimic. Am demisionat pentru binele oraşului, pentru bunul mers al lucrurilor”, a declarat pentru VoceaTransilvaniei, Alexandru Dragoş.

Acesta a mai adăugat că va rămâne în primărie până la data de 11 aprilie ca să-şi rezolve problemele pe care le mai are şi apoi va preda ştafeta.

Surse din acdrul primăriei Cavnic susţin însă că demisia primarului Dragoş nu este chiar întâmplătoare. „Consilierii locali au iniţiat un referendum pentru demiterea lui şi s-au adunat semnături în oraş”, au subliniat sursele.

Aceleaşi surse au mai precizat că primarul ar avea probleme cu legea, numele oraşului fiind vehiculat în dosarul „Gala Bute”, iar primarul singurul edil care nu a fost reţinut de procurori deşi firma implicată în scandal a făcut lucrări de mare anvergură şi la Cavnic.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și