Redăm mai jos mesajul integral:

"
❇️Dragi pacienți din Poienile Izei

❗️Avem primul caz de COVID 19 confirmat și internat, dar nu am putut identifica sursa de infecție.

✅Persoanele care au avut contact cu el în ultimele zile când a fost suspectat s-au autoizolat.

📌Vă rugăm ca în această perioadă să respectați distanța de siguranță (aproximativ 2 metri), să evitați să iesiți din gospodărie, iar dacă trebuie să mergeți, nu mergeți mai mulți împreună.

📌Nu uitați să vă spălați și dezinfectați pe mâini cât mai des și obligatoriu după ce atingeți diverse obiecte.

📌Nu duceți mâna la față, gură, nas, ochi fără să fie spalată și dezinfectată.

☎️Pentru probleme de sănătate nu ezitați să ne contactați la numerele de telefon: Dr. Ștefanca Vasile – 0745 625 053, Asistent medical – Ilieș Carmen – 0775535635, precum și la sediul cabinetului în zilele de Luni și Joi.

🧑‍💻De asemenea, ne puteți contacta prin celelalte mijloace de comunicare: Facebook (Cabinete IZA), messenger, whatsapp, yahoo.

🩺În funcție de problemele de sănătate a fiecăruia, hotărâm dacă rezolvăm problema la distanță sau vă vom programa pentru un consult la cabinet.

👨‍⚕️Dorința noastră este de a vă rezolva toate problemele de sănătate dar totodată de a vă proteja cât mai mult cu putință.

🏅Felicităm reprezentanții primăriei și poliției din localitate pentru implicarea lor cu profesionalism. Felicităm deasemenea și pe cei care în această perioadă au fost izolați la domiciliu pentru seriozitatea de care au dat dovadă.

🗝STAȚI ACASĂ!!!🏡
"


Primul pacient confirmat pozitiv COVID-19 la POIENILE IZEI anunță Cabinetele Iza

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet