“Nu a fost o numire, ci eu am fost alaturi de ceilalti doi colegi Cristina Pocora si Iulian Dumitrescu alesi la congresul de anul trecut ca membrii supleanti si acum cand s-au eliberat locurile am intrat de drept in acest Birou National. M-as bucura ca si celelalte partide sa aiba cat mai multi reprezentanti la nivel central. Cred ca PNL va demonstra seriozitate si implicare si o constientizare a votului din 16 noiembrie.”, a declarat Mircea Dolha, presedinte PNL Baia Mare.

Liderul Mircea Dolha este de parere ca noua functie il va ajuta sa reprezinte mult mai bine organizatia din care face parte.

“Mi-am propus sa reprezint cat mai bine Maramuresul. Atunci cand se va face Guvernul, filiala Maramures va avea un cuvant de spus. In ultimii ani, de prea putine ori s-au auzit vocile Maramuresului la Bucuresti si din acest motiv judetul a fost uitat”, a punctat Mircea Dolha.

Alina Gorghiu a devenit presedintele PNL la finalul anului trecut, Eduard Hellvig a fost investit, la inceputul lunii martie, la conducerea Serviciului Roman de Informatii, iar Florin Turcanu, presedinte PNL Botosani, a demisionat din postul de vicepresedinte dupa ce a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru fals intelectual.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet