"O să merg eu cu bicicleta, de la Sighetu Marmației până la Constanța. Nu știu de ce am ales să fac asta. Este cam mult, peste o mie de kilometri în total, dar va fi o mare plăcere să fac asta. Fac asta ca să strâng bani pentru Asociația Curtea Veche, o asociație despre educație și copii. (...) În total 11 zile. Va începe de la Sighetu Marmației, pe 23 aprilie, până pe 3 mai, când ajungem la Constanța", a declarat Principele Nicolae, într-o conferință de presă la Sibiu.

Acesta a explicat că va face patru zile pauză, în timpul turului pe bicicletă, din care o zi la Sibiu, alta la București și două la Constanța.

"O să revin la sfârșitul lui aprilie, cu un proiect pentru Asociația Curtea Veche, unde o să opresc aici, pe tur pe bicicletă, care va începe din Sighetu Marmației, până la Constanța și o etapă o să fie la Sibiu, unde o să opresc pentru o zi. (...) Cred că va fi o mare oportunitate pentru comunitatea de cicliști, este un mediu care trebuie să fie promovat mult mai mult prin țară și prin tineri", a mai adăugat Principele Nicolae.

Principele Nicolae s-a întâlnit miercuri, la Sibiu, cu viceprimarul cu atribuții de primar, Astrid Fodor și cu prefectul Ovidiu Sitterli.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și