Acum vă prezentăm oferta unei firme din Baia Mare, care poate produce o mască la doar 3,5 lei (plus TVA) – cu mențiunea că nu este de unică folosință. Acesta se poate dezinfecta și spăla în mașina de spălat la 90 grade Celsius!!!

”Societatea noastră are la data de astăzi 118 angajați și este specializată în producție confecții textile de orice tip.

Este situată pe strada Victoriei nr. 240 în Baia Mare (…). Putem coase și produce orice tip de îmbrăcăminte cu posibilitatea ca aceste produse să fie dezinfectate în clor, spălate la minim 90 grade C în mașini industriale de spălat. (…)

Ne punem la dispoziția dvs atât cu materia primă existentă pe stoc cât și cu capacitatea de producție în cazul în care aveți nevoie de echipament de lucru, cearceafuri, măști, combinezoane etc.

Măștile nu sunt de unică folosință, categoria PROSUS MASCA REUTILIZABILĂ / ECHIPAMENT DE LUCRU , acestea se pot spăla și dezinfecta în mașina de spălat la temperatură de 90 grade Celsius. Prețul de producție este de 3,5 lei bucata/plus TVA”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și