Și asta din cauza contestațiilor care există depuse în acest moment, contestații care întârzie cu câteva luni semnarea contractelor de execuție a lucrărilor pe acest drum.

„Am pornit licitațiile deodată pe DJ 187 Valea Ruscovei și DJ 186, Valea Izei. Pe Valea Ruscovei am fost ceva mai norocoși, că nu am avut contestații la procedura de licitație, dar pe DJ 186 Valea Izei avem contestații. Dar suntem obișnuiți cu astfel de practici, pentru că aproape toate celelalte proceduri de achiziție publică pe care le-am făcut până acum au fost contestate, toate câștigate în instanță de Consiliul Județean. Dar sperăm să demareze lucrările în acest an și pe acest drum”, a spus președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Vă reamintim că în 7 mai a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor pe DJ187, Leordina – Poienile de sub Munte, un total de peste 20 km de drum județean care vor fi modernizați. Lucrările vor demara cel mai probabil în a doua jumătate a anului. Cât privește cealaltă porțiune de drum rămasă din DJ186, Vadu Izei-Bârsana, consilierii județeni au aprobat recent indicatorii tehnico-economici pentru proiectul de reabilitare și modernizare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet