Gazetta dello Sport a anun╚Ťat c─â atacantul rom├ón are pus sub sechestru asigurator o sum─â de 211.000 de euro. ├Än ceea ce-l prive╚Öte pe Mutu, acesta este anchetat de procurorii din Napoli de pe urma transferului la Fiorentina.

Iată lista cu jucătorii și antrenorii cu cele mai mari conturi blocate:

Hernan Crespo (antrenor la Modena, fost jucator la Parma si Inter) - doua milioane de euro, Alessandro Moggi (fostul impresar al lui Adrian Mutu) - un milion de euro, Diego Milito (fost atacant la Inter Milano) - 720.000 de euro, Antonio Nocerino (AC Milan) - 422.000 de euro, Ezequiel Lavezzi (PSG) - 400.000 de euro, German Denis (Atalanta) - 321.000 de euro, Adrian Mutu (ex-Fiorentina si Inter) - 211.000 euro, Adrian Galliani (presedinte Milan) - 240.000 euro.

Cazul pe care procurorii l-au numit "Offside" a fost demarat ├«n urm─â cu patru ani, ├«n Napoli, c├ónd patru procurori au depistat o re╚Ťea ├«n care sunt angajate 35 de cluburi din Seria A ╚Öi B, precum ╚Öi peste 100 de persoane.

Frauda de care sunt implica╚Ťi ace╚Ötia se refer─â la privarea Statului italian de ├«ncasarea taxelor provenite din tranzac┼úiile comerciale privind transferurile de juc─âtori.

Citește și

loading...