Standurile speciale, dedicate producătorilor autohtoni, vor fi amplasate la intrarea hipermarketurilor, în intervalul orar 8,00-22,00.

Totodată, cei care nu pot ajunge în magazinele Carrefour în perioada 7-13 august, se pot înscrie și online, prin completarea unui formular disponibil pe site-ul www.carrefour.ro.

Carrefour precizează că scopul este listarea rapidă a cât mai multor producători români de legume-fructe.

"Dorim să colaborăm cu cât mai mulți producători români, oricât de mari sau mici mici ar fi. Extinderea ofertei de produse românești și sprijinirea furnizorilor autohtoni sunt parte din angajamentul nostru pe termen lung. Prin acest program, dorim să încurajăm dezvoltarea pieței românești, să susținem economia locală și să le oferim clienților noștri acces la o ofertă cât mai diversificată de produse, la un preț accesibil și, implicit, mai multe locuri de muncă", a declarat Andreea Mihai, director Marketing al Carrefour România.

La nivel național, Carrefour România colaborează cu peste 1.500 de furnizori români și dezvoltă programe care contribuie la consolidarea afacerilor autohtone și la generarea de noi locuri de muncă.

De asemenea, Carrefour menționează că are parteneriate de durată cu producători români de legume-fructe precum familiGhiță din comuna Slobozia Moara, județul Dâmbovița, Hagiu Marin din comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu sau familia Toader din comuna Brezoaele, județul Dâmbovița.

Citește și

Comentarii