Am încercat partea noastră de produse de îngrijire a pielii CeraVe de-a lungul anilor și am ajuns să credem cu adevărat că este unul dintre cele mai bune branduri la prețuri accesibile de pe piață.

De aceea am vrut să creăm astăzi acest ghid pentru începători pentru îngrijirea pielii CeraVe. Spunem „pentru începători" pentru că nu suntem experți în îngrijirea pielii. Nu putem să spunem prea multe despre ingrediente sau formulare cu autoritate, așa că avem tendința de a vorbi despre îngrijirea pielii într-un mod foarte simplu, ca pentru începători.

Acum, acestea fiind spuse, din tot ceea ce am auzit vorbindu-se despre acest brand de la cei mai în cunoștință de cauză, formulele CeraVe sunt, de obicei, destul de simple și reduse în cel mai bun mod cu putință. Toate descrierile de produse sunt citate de pe site-ul mărcii.

Dacă sunteți în căutarea unui regim de îngrijire a pielii simplu, fără complicații și fără parfum, atunci nu căutați mai departe. Dezvoltate împreună cu dermatologi, produsele CeraVe se concentrează în primul rând pe întărirea barierei de reparare a pielii prin puterea ceramidelor și a acidului hialuronic.

Fără alte întârzieri, haideți să începem ghidul pentru începători pentru CeraVe Skincare!

CeraVe Hydrating Facial Cleanser

CeraVe Hydrating Facial Cleanser este o soluție de curățare delicată a feței cu ingrediente precum ceramidele care întăresc bariera și ajută pielea să rețină hidratarea, alături de acidul hialuronic care atrage hidratarea la suprafața pielii.

CeraVe Hydrating Cleanser a fost dezvoltat împreună cu dermatologii pentru a curăța și reîmprospăta pielea fără a o extenua prea mult sau a o lăsa cu o senzație de senzație de piele întinsă și uscată. Dispunând de trei tipuri de ceramide esențiale pentru a reface bariera pielii și de acid hialuronic hidratant, această soluție de spălare a feței non-comedogenă este o modalitate eficientă, dar neiritantă, de a începe orice regim de îngrijire a pielii pentru pielea normală până la uscată - și folosește tehnologia MVE Delivery Technology pentru a furniza pielii un flux constant de hrană pe tot parcursul zilei și al nopții.

Se potrivește celor cu pielea normală spre uscată și îl adorăm pentru blândețea și eficiența sa. Folosiți o jumătate de pompă, pe care o masați pe pielea uscată înainte de a adăuga un strop de apă pentru a o emulsiona. Are o spumă foarte blândă și, cel mai important, nu vă face pielea uscată să se simtă întinsă sau tensionată după aceea. Pielea se simte ușor hidratată, dar foarte curată.

CeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Serum

Serul formulat cu acid hialuronic ajută la fixarea umidității la suprafața pielii, la rândul său, netezind pielea și oferind până la 24 de ore de hidratare. Cu trei ceramide esențiale care restabilesc și mențin bariera naturală de protecție a pielii și vitamina B5 pentru a calma pielea uscată, Serul hidratant cu acid hialuronic CeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Serum oferă pielii hidratarea de care are nevoie și nu numai.

Concepută pentru a fi utilizată singură sau în straturi cu alte creme hidratante, această formulă răcoritoare de gel-cremă reface hidratarea, restabilește bariera de protecție a pielii și oferă instantaneu o piele mai fină și mai moale. Cu cea mai mare concentrație a noastră de acid hialuronic, trei ceramide esențiale, vitamina B5 calmantă și tehnologia MVE patentată, acest serum de utilizare zilnică furnizează pielii până la 24 de ore de hidratare și hrănire. Imediat după utilizare, 90% dintre consumatorii testați au declarat că pielea lor s-a simțit intens hidratată, iar 98% dintre consumatorii testați au declarat că pielea lor s-a simțit mai fină după patru săptămâni de utilizare.

Se potrivește celor cu pielea normală spre uscată, are o consistență de gel-cremă moderat de groasă care se scufundă în piele destul de repede și se simte super hidratant.

CeraVe Eye Repair Cream

Umflăturile ochilor și cearcănele se numără printre cele mai frecvente preocupări ale pielii din zona ochilor, dar o cremă reparatoare pentru ochi poate ajuta la netezirea și iluminarea acestei piele delicate. Pentru rezultate optime cu iritații minime, căutați o cremă de ochi cu ceramide care refac bariera naturală a pielii, acid hialuronic pentru a umple liniile fine cu un plus de hidratare și niacinamidă calmantă. De asemenea, este important să folosiți un produs testat de oftalmolog, cum ar fi CeraVe Eye Repair Cream, care a fost recunoscut ca fiind sigur pentru utilizarea în jurul ochilor.

CeraVe Eye Repair Cream conține un complex marin și botanic care ajută la reducerea aspectului cearcănelor, a cearcănelor și a cearcănelor și la iluminarea întregii zone a ochilor. Potrivită pentru toate tipurile de piele, această cremă de ochi non-grasă, cu absorbție rapidă și fără parfum conține, de asemenea, trei ceramide esențiale, acid hialuronic și niacinamidă, plus tehnologia patentată MVE Delivery Technology care eliberează un flux constant de hidratare pentru hrănirea pielii 24 de ore din 24.

Tehnic, li se potrivește celor care se confruntă cu cearcăne și/sau cearcăne. Dar oricine ar putea beneficia de această cremă de ochi. Este groasă, dar totuși ușor de estompat în piele - eu folosesc doar trei puncte mici sub fiecare ochi. Pielea rămâne cu o senzație super hidratată și netedă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și