Ţineţi minte că totul sunt doar presupuneri, aşa că trebuie luate ca atare, scrie lovendal.ro. Profeţiile pentru anul 2016 sunt:

* Mari revolte au loc în Londra: aprilie 2016.

* Regina Elisabeta a Marii Britanii moare în somn, iar prinţul Charles devine rege: martie 2016.

* Cutremur masiv în Maroc, unde mor mii de oameni: ianuarie 2016.

* Erupţie vulcanică masivă în Japonia şi un mare cutremur în Tokyo, unde vor fi milioane de victime: între ianuarie 2016 – martie 2018. Deşi sunt şanse ca aceste evenimente dramatice să se petreacă şi în 2016, totuşi cele mai mari şanse sunt legate de anul 2018, atunci când şi profetul Edgar Cayce "a văzut" că insulele Japoniei se vor scufunda. Interesant e faptul că într-un articol din 2014 de pe Daily Mail experţii de la Universitatea din Kobe apreciază faptul că Japonia s-ar putea confrunta în următorii 100 de ani cu o megaerupţie vulcanică, care ar putea omorî 95% din populaţia actuală.

* Inundaţii fără precedent sau distrugerea părţii de nord a Europei: în ianuarie 2016. Se sugerează faptul că Scandinavia şi Finlanda se vor scufunda asemenea Atlantidei.

* Atacuri masive cu arme chimice în Siria şi Iraq: martie 2016. Având acest motiv, al atacurilor cu arme chimice, NATO va interveni în sfârşit în războiul civil din Siria.

* Rusia va doborî un avion militar american deasupra Ucrainei: mai 2016, ceea ce va crea o criză politică şi militară fără precedent între Rusia şi SUA.

* Papa Francisc va fi asasinat: mai 2016 sau mai 2017.

* Israelul bombardează şi distruge o facilitate nucleară din Iran: iunie 2016.

Citeşte şi De ce nu invadează nimeni ISIS. Una dintre cele mai vechi profeţii APOCALITICE ale Islamului produce panică

* Turcia, Azerbaidjanul, Iranul şi Rusia încep invadarea Israelului: iulie 2016.

* Legea marţială impusă în SUA: iulie 2016.

* Sute de fragmente al unei comete gigantice vor cădea pe Pământ, eveniment mai mare decât misteriosul fenomen Tugunska din 1908: august 2016. Unii vor spune că va veni Apocalipsa.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet