Iată care ar fi previziunile lui Nostradamuspentru anul 2015, aşa cum apar ele pe site-ul mixtopten.com


1) Diferențele de limbă vor dispărea – Nostradamus vorbeşte despre o maşinărie care va face ca lumea să vorbească aceeaşi limbă. Poate că nu în 2015 se va întâmpla acest lucru, anul viitor fiind doar începutul unei noi tehnologii.

2) Morții vor învia – “Nu departe de începutul mileniului, atunci când nu va mai fi loc în iad,morţii vor ieși din mormintele lor” – a scris Nostradamus. Aceasta previziune este în concordanţă cu “Apocalipsa lui Ioan”.

3) Economia mondială se va prăbuşi. “Cei bogați vor muri de mai multe ori“, spune Nostradamus.

4) Vulcanul Vezuviu va erupe. O erupție majoră a Muntelui Vezuviu s-ar putea întâmplala sfârșitul anului 2015 sau începutul anului 2016.

5) Oamenii vor trăi peste 200 de ani. Avansurile tehnologice din medicină ar putea extinde viaţa omului până la 200 de ani, aşa cum a profeţit Nostradamus.

6) Radiaţiile vor arde lumea noastră. “Regii vor jefui pădurile, cerul se va deschide,câmpurile vor fi arse de căldură“, scrie profetul francez.

7) Cutremur major în vestul Statele Unite ale Americii. În 1906, în San Francisco (vestul SUA) a avut loc un cutremur devastator, care a distrus 80% din oraş şi a omorât 3.000 de ani. Să fie acesta cutremurul la care s-a referit Nostradamus, sau va mai avea loc unul asemănător în 2015?

8 ) Oamenii vor învăța să vorbească cu animalele. Nostradamus scrie “Porcul va deveni frate cu omul.”

9) Toate taxele vor fi eliminate în lumea occidentală. Profetul francez scrie: “Oamenii vor refuza să plătească impozit regelui.” Oare vor avea loc revolte mari în Occident, care va face ca haosul să se instaleze?

10) Părinţii vor avea nevoie de licenţe. Zilele în care oricine ar putea avea un copil vor deveni de domeniul trecutului, spune Nostradamus.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și