"Textul spune aşa: o miscare in panta a pamantului, o mare calamitate peste pamanturile din Vest si Lombardia, va fi foc pe nava, ciuma si captivitate. Mercur în Segătător, Saturn dispare", aşa sună catrenul în care Nostradamus vorbea despre ce se va întâmpla cu omenirea în 2015.

Astrologul Mariana Cojocaru l-a descifrat şi spune care sunt pericolele care ne pândesc.

"Spuneam de o miscare in panta a Pamantului si o mare calamitate peste pamanturile din Vest si Lombardia, adica Italia. Dupa alti astrologi Lombardia nu vizeaza neaparat portiunea aceea, ci mare degrabă Vezuviu, unde se pot produce eruptii vulcanice ca la Pompeii. Pământurile din Vest vizează Franta si Germania, iar pentru altii erau cele din America. Nu se stie care America, de Nord sau de Sud, dar cea de Nord cu zona Californiei ar fi cea mai vizata din acest punct de vedere", a spus Mariana Cojocaru, astrolog.

Iar expresia foc de navă ar însemna, de fapt, conflictele armate, dar şi epidemiile.

"Poate sa indice conflictele militare de pe lângă noi. Ebola deja s-au semnalat si primele cazuri de ciuma. Foc pe nava poate insemna iarasi faptul aceste pandemii depasesc granitele unei tari şi nu pot fi stopate si controlate", a mai declarat la România TV astrologul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și