PROGNOZA METEO MAI

Temperaturile pentru luna mai arată o creştere peste normalul perioadei în aproape toată ţara. În medie, luna mai va fi o lună destul de caldă, însă ploile vor fi însemnate cantitativ, peste norma perioadei, în unele zone.
La nivelul întregii ţări vorbim de precipitaţii, dacă în partea de est se pot înregistra precipitaţii excedentare, în restul zonelor cantităţile medii care vor cădea se vor înscrie în ceea ce înseamnă normal. De asemenea, este foarte probabil să îşi facă apariţia furtunile însoţite de tunete, fulgere şi rafale puternice de vânt.

PROGNOZA METEO IUNIE

Iunie este, de obicei, cea mai ploioasă lună, iar această perioadă din 2015 nu se abate de la regulă. Meteorologii prognozează o lună iunie destul de ploioasă, cu temperaturi apropiate de normal.

Meteorologul România TV Gabriela Bancilă avertizează că dacă v-ati programat concediul în iunie, cel puţin în jumătate de est a ţării, este posibil să aveţi parte de ploi, unele chiar având caracter torenţial.

PROGNOZA METEO IULIE

Luna iulie va fi cea mai călduroasă lună de vară, iar valurile de căldură nu sunt excluse de către meteorologi.

Pe fondul căldurii, în zonele estice ale ţării sunt aşteptate chiar perioade de secetă, uscată, în timp ce în parte de sud-vest a ţării se pare că vremea va fi instabilă destul de frecvent. Este posibil ca în prima parte a lunii iulie, ca urmare a precipitaţiilor ce vor cădea în iunie, în parte de sud-vest să cadă mai multe ploi decât în mod normal, pentru ca cea de-a doua parte şi jumătatea lui august să vină cu o perioadă mai stabilă din punctul de vedere al precipitaţiilor, cu temperaturi mai ridicate chiar decât în mod normal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și