DUMINICĂ, vantul se intensifica usor in sudul Banatului, in nordul Moldovei, dar si in zonedle de munte. Temperaturile maxime pleaca de la 6 grade in Moldova si ajung la 17 grade, izolat, in Crisana, in Maramures si in Transilvania, unde vremea se mentine mai calda decat in mod obisnuit la jumatatea lunii noiembrie.

LUNI, vremea va fi in general inchisa, cu un regim termic apropiat de cele caracteristic la jumatatea lunii noiembrie. Va ploua in majoritatea zonelor, iar noaptea ploile se retrag spre nord si nord-est. La munte, pe crestele mai inalte, asteptam trecator precipitatii mixte. Izolat mai sunt conditii de ceata. Vantul sufla cu intensificari in sudul Banatului si la munte, dar izolat e mai turbulent si in celelalte regiuni. Maixmele se vor situa in general intre 5 grade in nordul Moldovei si cel mult 15 grade in Banat.

MARŢI avem parte de temperaturi usor mai mari decat in mod obisnuit in aceasta perioada, cu cerul mai mult noros. Ploile revin local in jumatatea de vest a tarii , in rest, doar pe arii restranse, burnita sau ploi slabe. Local va fi ceata, mai ales in regiunile extracarpatice. Vantul e mai turbulent in sudul Banatului si la munte. Maixmele pleaca de la 8 grade in Moldovei si ajung la 16 grade in Dealurile de vest.

MIERCURI, in cea mai mare parte a tarii, temperaturile continua sa fie peste mediile climatologice, intre 7 si 15 grade prognozeaza meteorologii. Va ploua pe arii extinse, mai ales in est si in sud-est.

Noaptea de miercuri spre joi vine cu transformarea ploilor in lapovita si in ninsoare in zona Carpatilor Orientali.

De joi pana spre finalul saptamanii vremea se raceste de la o zi la alta, indeosebi in regiunile estice. Vor mai fi precipitatii pe arii extinse in jumatatea de est si local in celelalte regiuni, iar la munte vor predomina ninsorile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și