Conform meteorologilor Centrului de la Reading, Marea Britanie, în prima săptămână, valorile termice nocturne, fără variații importante, se vor menține sub cele climatologic specifice perioadei, iar cele diurne vor fi apropiate de acestea. În medie, maximele se vor încadra între -1 și 3 grade, iar minimele între -9 și -7 grade. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, temperatura aerului – ușor variabilă de la o zi la alta și în creștere de la o noapte la alta, va avea valori în jurul celor normale la sfârșit de an, adică maxime cuprinse între 2 și 4 grade și minime între -7 și -3 grade, medie regională. Precipitații, în general slabe, vor fi posibile, cel mai probabil, după data de 27 decembrie.


Ajun şi zi de Crăciun cu vreme frumoasă

Mai precis, în cursul zilei de marţi, maximele vor ajunge către 3 grade, iar cerul va fi de la variabil la mai mult senin.

Începând de miercuri, se va resimţi o încălzire, până la 5 grade. Joi va fi şi mai cald, cu maxime de până la 7-9 grade. Vineri, vom avea maxime similare.

În Ajunul Crăciunului, vremea se anunţă a fi frumoasă, cu maxime de până la 5 grade. Noaptea, minimele medii vor fi între -9 şi -7 grade. Regimul termic şi caracteristicile vremii vor fi similare şi în ziua de Crăciun.

În a doua zi de Crăciun, nebulozitatea ar putrea creşte, iar maximele vor fi de până la 3-5 grade.

În a treia de zi de Crăciun, maximele vor fi similare, după care noaptea am putea avea parte de ninsori slabe. Regimul termic se va menţine similar apoi, conform produselor meteo actuale.

Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, temperatura aerului – ușor variabilă de la o zi la alta și în creștere de la o noapte la alta, va avea valori în jurul celor normale la sfârșit de an, adică maxime cuprinse între 2 și 4 grade și minime între -6 și -3 grade, medie regională.

Precipitații, în general slabe, vor fi posibile, cel mai probabil, după data de 27 decembrie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet