De altfel, președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, a primit zilele trecute vizita viceprimarului orașului Cavnic, Bela Slezinger. Acesta din urmă a prezentat o dispoziție semnată de primarul Vladimir Petruț, privind exercitarea tuturor atribuțiilor legale pentru reluarea proiectului și a documentației pentru domeniul schiabil din Cavnic, actualizarea documentației în vederea autorizării și identificarea sursei de finanțare.

”Am spus la ultima ședință ordinară a Consiliului Județean că documentația proiectului nu este pregătită și că, în ultimii trei ani nu s-a mișcat niciun deget pentru acest proiect vital al Cavnicului. Am afirmat atunci că acest proiect nu are finanțare. Mă bucur că avem la Cavnic un partener serios în persoana viceprimarului Bela Slezinger, cu care am avut o discuție aplicată despre posibilitățile viitoare de colaborare pe acest proiect. Sper ca săptămâna viitoare să discutăm concret la Ministerul Turismului, cu ministrul Bogdan Trif și secretarul de stat Bogdan Tomoaiagă, despre un viitor mai luminos al turismului la Cavnic”, a conchis președintele CJ Maramureș, Gabriel Zetea.

Vă reamintim că administrația județeană a promis că va rezolva locurile de parcare din zona pârtiilor de schi până la finele acestui an, în vederea îmbunătățirii condițiilor de trafic pe DJ 109 F, în zona mai sus amintită.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și