DN18 a fost împărțit în mai multe loturi, iar conform raportului pe luna iunie a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) cel mai aproape de recepția finală este DN 18 Baia Mare – Sighet, recepția finală urmând a avea loc în următoarele săptămâni.

Raportul CNAIR face referire și la tronsonul Moisei – Borșa, termenul final de finalizare a lucrărilor fiind luna septembrie 2019, cu precizarea că a fost efectuată expertiza și ulterior proiectul tehnic pentru stabilizarea versantului la km 155, urmând ca după ce condițiile meteo vor permite să fie executate lucrările de remediere.

Alt tronson care interesează maramureșenii este Borșa-Borșa Șesuri, lucrările fiind finalizate aici luna viitoare, a fost efectuat Auditul de Siguranță Rutieră, stadiul 3 și urmează să fie implementate recomandările acestuia, în vederea efectuării recepției la terminarea lucrărilor.

Tot conform CNAIR, tronsonul Șesuri – Cârlibaba va fi finalizat în septembrie 2019, procentul de realizare fiind de 94%, iar Cârlibaba – Iacobeni va fi finalizat în noiembrie a.c., stadiul fizic de realizare a lucrărilor fiind în luna iunie de 80%.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și