Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că va face tot ceea ce depinde de el pentru ca Guvernul şi celelalte autorităţi care au responsabilitatea salvării victimelor incendiului din Capitală să acţioneze rapid şi eficient.

„În centrul Capitalei s-a petrecut o tragedie. Au murit oameni, au fost răniţi oameni. Tineri care au plecat de acasă să asculte muzică sunt la spital sau nu mai sunt deloc. E un eveniment trist pentru întreaga ţară, e un moment greu pentru noi toţi. Sunt alături de familiile celor pierduţi, îmi exprim compasiunea faţă de cei răniţi. Suferinţa lor ne afectează pe toţi. Îi asigur pe toţi cei care suferă ca nu voi sta cu mâinile în sân. Voi face tot ceea ce depinde de mine, pentru ca Guvernul şi celelalte autorităţi care au responsabilitatea salvării oamenilor să acţioneze rapid şi eficient”, a scris Dragnea, sâmbătă dimineaţă, pe Facebook.

În cursul dimineţii, şi PNL a anunţat anularea marşului de protest anunţat a se desfăşura sâmbătă, începând cu ora 11,00, în Capitală.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și