„Florin Tătaru nu este agreat de membrii de partid, cel puţin nu are susţinerea tuturor. A fost nominalizat de Biroul Politic Judeţean, dar fără girul membrilor şi acest lucru s-ar putea să-i coste. Sondajele îl arată pe ultimul loc şi conducerea PSD se gândeşte serios să renunţe la nominalizarea lui deşi el o dă ca sigură” au declarat sursele.

„Florin Tătaru, candidatul pentru Primăria Băii Mari, preia automat şi organizaţia municipală, dar nimeni nu mai ştie ce brambureală este acolo pentru că în şase luni au fost trei preşedinţi interimari.

Tătaru nici măcar nu cunoaşte oamenii din organizaţie. A început de două săptămâni să cheme oamenii pe la partid să stea de vorbă cu ei, dar nu prea îl simpatizează lumea”, au mai adăugat sursele.

Cel care ar putea să ia locul lui Tătaru este Dacian Manoliu, membru cu stat vechi în PSD şi care s-a implicat foarte activ în viaţa de partid din 2004 de când este membru.

Dacian Manoliu: „A venit în partid din poziţia de consilier local independent şi a muncit pe brânci în multe campanii. Nu a primit niciodată nimic în schimb, spre deosebire de alţii care au fost numiţi în funcţii deşi au venit după Dacian şi nu au muncit la fel de mult”, au explicat sursele.

Contactat telefonic şi întrebat dacă îşi va anunţa candidatura, Dacian Manoliu a părut surprins de întrebare, nu a negat, dar nici nu a confirmat o eventuală schimbare în PSD.

„Din luna decembrie m-am dat la o parte puţin din viaţa politică. În urmă cu două săptămâni am avut o întâlnire la partid şi de atunci mă gândesc foarte serios dacă PSD Maramureş şi implicit Organizaţia PSD Baia Mare nu au nevoie de o schimbare. Se tot vorbeşte în partid despre democraţie şi libertatea cuvântului şi s-ar putea să iau ad-literam cele două expresii”, a declarat Manoliu.

Până la data de 26 aprilie, potrivit calendarului electoral se pot depune candidaturile pentru alegerile locale din 5 iunie 2016. Rămâne însă de văzut care va fi candidatul cu care PSD Maramureş va ieşi în campania pentru Primăria Baia Mare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet