“Ideea semnarii acestui protocol nu este una noua, discutam cel putin de un an vizavi de felul cum dorim sa rezolvam multe dintre problemele care au aparut in cadrul administratiilor publice locale dupa alegerile din 2012.

Sunt foarte multe consilii locale unde exista tensiuni, iar toate aceste lucruri trebuiesc rezolvate. Astfel de protocoale sunt extrem de utile in primul rand pentru Maramures”, a precizat Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures.

La randul sau, presedintele PP-DD Maramures, Pamfil Cristea, a sustinut cea mai buna solutie la nivelul consiliilor locale este aceea de colaborare cu PSD si nu de conflict.

“Sunt idei in beneficiul comunitatii. Dupa doi ani de mandat al consilierilor PP-DD am ajuns cumva la concluzia ca cea mai buna solutie la nivelul consiliilor locale este aceea de colaborare cu principalul partid de pe scena politica, respectiv PSD, si nu de conflict sau de a perpetua niste acuzatii care poate tin de trecut.

Mai sunt doi ani de mandat, iar eu sper ca la nivelul consiliilor locale sa se gaseasca intelepciunea pentru a derula cat mai proiecte in favoarea comunitatilor pe care fiecare consilier le reprezinta”, a punctat Cristea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet