"Rezultatele sunt cunoscute și voi stiți foarte bine care au fost acestea. Rusia accepta Lugansk, Donețk, Herson și Zporojie. Rusia are patru noi regiuni. Legile ruse se vor aplica către noii noștri cetățeni, pentru că aceasta este dorința a millioane de cetățeni. Este dreptul lor natural.

Sunt generații întregi născute în urma tragediei părbușirii URSS. Atunci, guvernul s-a destrămat fără să țină cont de dorința a milioane de ruși. Oamenii s-au trezit prizonieri în țări pe care nu le cunoșteau. După revoluția din Rusi s-au creat republici care nu existau și au pus oamenii în fața unui fapt împlinit.

Rușii sunt uniți și nu este nimic mai puternic decât dorința a milioane de oameni care vorbesc aceeași limbă, cu tradiții și strămoși comuni. Nu este nimic în neregulă pentru ca acești oameni să se întoarcă la patria mamă. Îi cerem Kievului să oprească focul. Suntem gata să mergem la masa negocierilor.

Cu toate că Vestul a decis ruperea URSS, nu ne vom raporta la acest status quo. Vestul se aștepta ca Rusia să nu-și revină, dar ne-am ridicat mai puternici. Rusia e pregătită să-și reia locul în lume. Vestul încă încearcă să ne distrugă statul, să ne sărăcească populația, să ne ucidă cetățenii. Vestul folosește dolarul ca pe o armă, asta o fac peste tot în lume, să profite de această hegemonie.

Înțelegerile pe care le-am făcut privind tratatele nucleare, au fost numai minciuni. Aceste tratate au fost rupte în bucăți. Ei ne cred proști. Rusia este o civilizație de mii de ani. Ne facem propriile reguli, nu vom trăi după regulile lor. Vestul nu poate accepta că nu trebuie să domine întreaga lume.

Unul dintre motivele din spatele acestei rusofobii este faptul că noi am decis să nu fim jefuiți când Vestul a început să-și creeze coloniile.

Țările vestice au spus că aduc libertate și democrație altor popoare, dar au făcut exact invers. Este o ipocrizie. SUA sunt singura țară din lume care a folosit arme nucleare împotriva Japoniei. SUA și UK au colonizat orașe din Germania fără nicio envoie militară. Liderii acestor țări sunt mincinoși, nu doar în birouri ci și în viața privată. Sunt niște șerpi. Vorbesc despre arme biologice, au creat o migrație uriașă, oamenii mor. Toți pleacă din Ucraina. Elitele americane folosesc tragedia acestor oameni pentru a crește statutul altor țări", a declarat liderul de la Kremlin.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și