Întâlnirea are loc la inițativa lui Arafat, care a dorit „să explice de ce e importantă prelungirea stării de alertă”, susțin surse politice.

Cei trei lideri politici, Ciolacu, Barna și Ponta nu susțin prelungirea stării de alertă. „PSD nu mai vrea continuarea Klaustrofobiei ca model de guvernare a țării!”, spunea Ciolacu, luni, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Victor Ponta a anunțat că parlamentarii Pro România nu vor vota prelungirea stării de alertă, în timp ce, liderul USR, Dan Barna, a declarat că „nu se justifică prelungirea stării de alertă la nivel național”.

„Există foarte multe zone în ţară, localităţi, municipii, zone foarte mari, unde prelungirea acesteia nu se justifică, cel puţin pe datele pe care le cunoaştem”, a declarat Barna.

În acest context, Raed Arafat încearcă să îi convingă pe cei trei lideri politici de necesitatea prelungirii stării de alertă.

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți că se impune prelungirea stării de alertă, dar că măsurile restrictive vor fi mai puține decât sunt acum în vigoare. El le-a transmis parlamentarilor un apel la responsabilitate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și