Adam Corina Andreea, în vârstă de 17 ani din orașul Borșa, județul Maramureș, a fost urcată cu forța de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoș Vodă în zona Peco din orașul Borșa. Apoi, mașina a plecat într-o direcție necunoscută. Totul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 18.45.

Părinții fetei răpite se află chiar acum la sediul Poliției din Borșa.

Una dintre surori a primit un mesaj pe telefon, de la un număr necunoscut: „Bună. Sunt Corina, sunt bine, nu vă faceți griji, sunt în drum spre Franța”.

Parintii nu cred însă că mesajul a fost trimis de fata lor, ci bănuiesc că chiar răpitorii l-ar fi trimis.

Potrivit autorităților, adolescenta ar fi fost urcată cu forța, de un tânăr, într-o mașină neagră, care a plecat apoi într-o direcție necunoscută. Fata era pe stradă cu fratele ei de 12 ani, care a și anunțat familia despre răpire.

Semnalmente minoră: înălțime 160 cm, greutate 67 kg, ochi căprui, păr negru, creț și lung.

La momentul dispariției era îmbrăcată cu o salopetă de culoare albă cu dungi negre, încălțată cu pantofi de culoare albă.

Semne particulare : Aluniță pe obrazul drept. Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și