Cel reţinut fusese condamnat la 1 an, 9 luni şi 10 zile, deoarece a făcut parte dintr-un grup infracţional, specializat în fraude imobiliare, ce acţiona pe raza municipiului Galaţi.

Săptămâna trecută, la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi s-a prezentat cetăţeanul român Mircea Z., în vârstă de 67 de ani, pentru a solicita eliberarea unui aviz necesar pentru desfăşurarea activităţii de pescuit recreativ-sportiv în apele de frontieră.

Pe timpul derulării verificărilor specifice în vederea eliberării documentului în cauză, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate. Bărbatul fusese condamnat, în luna noiembrie 2016, la 1 an, 9 luni şi 10 zile închisoare, deoarece a făcut parte dintr-un grup infracţional specializat în fraude imobiliare ce acţiona pe raza municipiului Galaţi.

Ca urmare a celor constatate, au fost dispuse măsuri în vederea depistarii și reținerii celui în cauza, acesta fiind identificat în zona trecere bac a municipiului Galaţi, de un poliţist de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Colegul nostru a procedat la legitimarea şi reţinerea lui Mircea Z. și a solicitat sprijinul unei echipe operative din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi si ulterior a fost predată lucrătorilor din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale a I.P.J. Galaţi, în vederea luării măsurilor legale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și