Incidentul s-ar fi produs în jurul orei 21.00 în pasul Hera între localitățile Petrova și Rona de Sus. Polițiștii de frontieră, doi bărbați și o femeie, se deplasau cu un autoturism BMW proprietatea unui dintre aceștia spre casă, după ce au ieșit din schimb.

Din informațiile noastre se pare că aceștia au fost blocați în trafic de un alt autovehicul. Din mașină au coborât mai multe persoane înarmate cu bâte. Acestea au lovit autoturismul în care se aflau polițiștii de frontieră și l-au distrus.

Nu s-au mulțumit cu atât. Indivizii i-au bătut și pe cei trei polițiștii cu bâtele. Toți trei au ajuns la Unitatea Primire Urgență a Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

După incident atacatorii au dispărut. Se pare că unul dintre ei ar fi fost prins de polițiști și în acest moment ar fi internat la Secția Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighet. Ceilalți sunt căutați de autorități.

Conform informațiilor noastre se pare că atacatorii au fost prinși de polițiștii de frontieră cu țigări de contrabandă ucrainene iar atacul de aseară ar fi avut ca scop răzbunarea.

ACTUALIZARE

„Azinoapte în jurul orei 1.00 au fost aduse trei victime ale unei agresiuni. Un tânăr de 22 ani prezentând o plagă tăiată la nivelul coapsei stângi, o fractură de epifiză distală-cubitală stângă cu deplasare. Cealaltă victimă a avut o contuzie de cot drept, un tânăr în vârstă de 25 de ani. Cea de-a treia victimă nu avea mărci traumatice era cu o stare reactivă dată fiind situația creată. Nu au necesitat internare în spital, vor fi îngrijiți prin ambulator. S-a făcut curațarea plăgii înțepate, sutura plăgii, s-a imobilizat fractura care probabil în cursul săptămânii viitoare va fi operată iar cealaltă victimă nu a avut nevoie de îngrijiri medicale” a declarat pentru ActualMM.ro, dr. Gelu Moys, UPU Sighetu Marmației.

„Aseară la ora 20.40 poliția a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană a fost lovită și autoturismul i-a fost distrus în timp ce se afla în trafic între localitățile Petrova și Rona de Sus. Polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând că cele sesizate se confirmă. Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației polițiștii desfășoară cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a comis evenimentul sesizat” a declarat pentru ActualMM.ro, Florentina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Cel de-al doilea suspect a fost reținut și el. Este vorba de un tânăr de 28 ani din localitatea Bistra. Acesta a fost condus la audieri și urmează a fi internat la secția Psihiatrie pentru efectuarea unei expertize de specialitate.

Acesta alături de celălalt suspect în vârstă de 17 ani vor fi cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de: ultraj, vătămare corporală, distrugere, port ilegal de armă albă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și