Poliţiştii din Prahova au început o anchetă şi au deschis un dosar penal în cazul a două adolescente care au dezbrăcat o tânără şi au aruncat-o în stradă, agresoarele fiind audiate, duminică, la Secţia 2 din Ploieşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii Secţiei 2 din Ploieşti le audiază, duminică, pe cele două adolescente care vineri seară au dezbrăcat o prietenă, într-o maşină, şi apoi au aruncat-o în stradă.

Incidentul s-a petrecut în zona de nord a Ploieştiului. ”Cele două tinere, ambele în vârstă de 18 ani, sunt audiate. Se fac cercetări, în acest caz fiind întocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice", a declarat Popescu.

În faţa anchetatorilor, cele două tinere au declarat că au recurs la acest gest ca răzbunare, victima fiind acuzată că are o relaţie amoroasă cu iubitul uneia dintre ele, potrivit Mediafax.

Potrivit unor surse judiciare, cele două au povestit că s-au întâlnit cu tânăra de 20 de ani şi au "păcălit-o" să facă videochat în maşina în care se aflau, iar după ce aceasta s-a dezbrăcat, au dat-o jos din maşină.

Iniţial, tânăra care a fost dezbrăcată a declarat că totul a pornit de la o datorie. Jandarmii stabiliseră că fata împrumutase două tinere cu o sumă de bani, respectiv 400 de lei, în urmă cu trei săptămâni. Acestea din urmă, au sunat-o sub pretextul că vor să-i restituie banii. După ce au discutat într-o maşină, tânăra de 20 de ani a fost dezbrăcată şi obligată să coboare din maşină.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și