Totul s-a întâmplat în localitatea Rafaila. Din cauza geloziei extreme pe care o manifesta atunci când consuma alcool, bărbatul a decis să dea foc autoturismului pentru a se răzbuna pe soţia lui.

Autoturismul a fost incendiat luni seara, în jurul orei 22:30. Vehiculul pe care îl conducea femeia de 35 de ani fusese cumpărat de ziua ei chiar de soţ, cel care acum a şi pornit incendiul.

Mai multe echipaje ale pompierilor au intervenit pentru stingerea incendiului şi au descoperit în urma anchetei că focul a fost pus intenţionat.

Marius Stanciu , purtator de cuvant ISU Vaslui: Proprietara autoturismului incendiat şi distrus în proporţie de 100% susţine că cel care i-a incendiat autoturismul a fost soţul său, care atunci când consuma băuturi alcoolice devine extrem de gelos şi violent.

A incendiat din răzbunare
Femeia a povestit că bărbatul a venit acasă beat şi a declansat un scandal monstru din care nu au lipsit loviturile şi ameninţările cu moartea . Pentru că s-a simţit în pericol, femeia a decis să plece la casa părinţilor ei.

Politistii vasluieni au fost la randu-I sesizati de cele intamplate şi au deschis un dosar de cercetare penală pe numele barbatului de 45 de ani. În urma cercetaărilor făcute , poliţiştii au constatat că soţul femeii este cel care a dat foc autoturismului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet