Potrivit informațiilor transmise ziarului online “Axanews.ro”, de către Consiliul Județean, obiectivul de investiție ”Reabilitare DJ 186, sector Bârsana (DJ 185)– Strâmtura – Rozavlea – Șieu – Bogdan Vodă – Dragomirești – Săliștea de Sus – Săcel (DN 17C)” – în lungime de 39,223 km- este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa a II-a.

Proiectarea și execuția lucrărilor a fost atribuită Asocierii SC AUTOTEHNOROM SRL – SC BLUE COMPANY SRL – SC OPR ASFALT SRL – OBRAS PUBLICAS Y REGAIDOS SA – SC ROAD DESIGN SRL, prin SC AUTOTEHNOROM SRL, lider de asociere, în baza Acordului contractual nr. 7.824 din 30.07.2019.

“Proiectul tehnic este în curs de elaborare. După finalizarea acestuia și obținerea avizelor și acordurilor, documentația tehnică se va depune spre avizare Supervizorului lucrărilor, S.C AKSA MANAGEMENT SRL S.A., urmând a se obține autorizația de construire”, precizează CJ Maramureș.

În tot acest timp, șoferii circulă pe un drum plin de gropi, unde se mai fac și lucrări de canalizare. Iar dacă ne mai gandim că vine și iarna, atunci condusul mașinii pe acest drum se anunță destul de dificil. Un alt drum care interesează maramureșenii este DJ 187 – Leordina (DN 18) – Ruscova – Repedea – Poienile de Sub Munte, cu o lungime de 20,139 km. O lucrare finanțată, de asemenea, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDLII).

În acest caz lucrurile s-au mișcat mult mai bine, pentru proiectarea și executarea lucrărilor Consiliul Județean Maramureș încheind Acordul contractual nr. 4020 din 28.07.2019 cu Asocierea S.C. CONREP S.A. – S.C. DIMEX 2000 COMPANY S.R.L. – S.C. EXPLAN S.R.L. prin S.C. CONREP S.A. – Lider de asociere.

“Proiectul Tehnic a fost elaborat de către Antreprenor și avizat de Supervizorul lucrărilor S.C AKSA MANAGEMENT SRL S.A, urmând a se depune documentațiile pentru obținerea autorizației de construire. Termenul preconizat pentru obținerea Autorizației de Construire privind execuția lucrărilor este data de 03.12.2019”, concluzionează CJ Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și