Luni, 23 februarie, Sanda Catana, directorul executiv al Directiei Implementare POR din cadrul Agentiei de Dezvoltare Nord-Vest a fost prezenta la Consiliul Judetean Maramures, la sedinta de comandament a unitatii de implementare a proiectului Reabilitarea drumului Baia Sprie – Barsana.

S-a discutat despre stadiul lucrarilor, despre incadrarea in termenele prevazute in contract, stiut fiind ca, in timp, acesta n-a fost un proiect lipsit de probleme. S-a insistat pe armonizarea relatiei dintre constructor si dirigintele de santier, dar si pe sesizarea in timp util a fiecarei disfunctionalitati, pentru a nu se crea sincope in bunul-mers al proiectului.

De asemenea, avand in vedere ca, in zonele Baia Sprie si Cavnic, exista o suprapunere cu proiectul „Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Maramures”, s-a insistat pe respectarea graficului de executie asumat initial de S.C. Vital si pe armonizarea graficelor de executie a celor doua lucrari.

In special in zona Cavnic, realizarea lucrarilor la proiectul Consiliului Judetean Maramures depinde de finalizarea lucrarilor executate de S.C. Vital la proiectul care vizeaza extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata.

Orice intarziere sau sincopa in lucrarile efectuate de S.C. Vital in zona Baia Sprie – Cavnic, poate afecta negativ buna desfasurare a proiectului Reabilitarea drumului Baia Sprie – Barsana realizat de Consiliul Judetean Maramures.

Atat Sanda Catana, cat si presedintele Consiliului Judetean Maramures – Zamfir Ciceu au atras atentia asupra problemelor pe care le poate crea desincronizarea graficelor de executie a lucrarilor celor doua proiecte.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet