In cursul serii de ieri, Mircea Botezan, un cunoscut borsean, a postat pe pagina personala de facebook articolul publicat pe www. vasiledale.ro, la care a adaugat: RECOMPENSA 50.000 DE EURO.

In cele ce urmeaza va prezentam un alt scenariu la care lucreaza anchetatorii. Pe surse am aflat ca politistii au urmarit imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din mai multe localitatii: atat din Maramures, cat si din judetele Bistrita Nasaud si Cluj.

Pe o camera de supraveghere din localitatea Moisei autoturismul acestuia ar fi fost identificat in trafic. In masina erau doua persoane. Nu s-a putut identifica persoana din dreapta deoarece imaginile video sunt de proasta calitate.

Apoi, se verifica si zvonurile conform carora ambulantierul, cunoscut in Borsa ca efectua schimb valutar “la negru” ar fi mers la Cluj Napoca cu o suma foarte mare de bani pentru a o schimba. Ar fi vorba de aproximativ 85.000 de euro.

Deocamdata toate aceste variante sunt in cercetare iar anchetatorii nu fac nicio declaratie oficiala in acest sens.

Se mai verifica si informatiile conform carora Vlad Ioan ar fi imprumutat cu sume mari de bani anumite persoane din Borsa, pe care acestea nu le-ar fi inapoiat.

Aceleasi surse sustin ca pe fir ar fi intrat si politia de frontiera pentru a verifica daca nu cumva persoane dubioase din zona Ucrainei n-ar fi intrat in Romania.

Un lucru este cert, autoturismul incendiat a fost examinat cu mare atentie de criminalisti in cautarea de probe.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și