Deocamdata, pe site-ul Biroului Electoral Central pentru judetul Maramures in dreptul numarului de votanti care s-au prezentat pana la aceasta ora este trecuta cifra zero. Aceeasi situatie este inregistrata si pentru solicitarile pe care le pot face persoanele bolnave care nu se pot deplasa sau arestatii la domiciliu in ceea ce priveste urna mobila, respectiv zero solicitari.Reprezentantii de la BEJ Maramures spun ca nici ei nu au primit, deocamdata vreo informatie cu privire la numarul de cetateni care s-au prezentat la urne pana la aceasta ora.

Astfel ca, “Toate sectiile de votare din Maramures au fost deschise in aceasta dimineata fara sa existe vreun incident”, a relatat pentru ZiarMM.ro un reprezentant BEJ Maramures.

Nu uitati ca sectiile de votare vor fi deschise pana la ora 21.00.

***

Va reamintim faptul ca, daca doriti sa mergeti la vot insa nu aveti buletin sau este invalid, Serviciul pentru Evidenta Persoanelor s-a deschis la ora 07.00. La fel si in cazul Directiei de Venituri Baia Mare unde aveti de achitat suma de 7 lei pentru emiterea cartii de identitate. Ambele institutii se vor inchide la ora 20.00.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și