Antonia a mizat totul pe o carte când a ales să rămână cu Alex Velea, cu care are, după cum ştie întreaga naţiune, probleme serioase, pentru că solistul evită să-i pună pe masă decizia de divorţ de ciocolatia Ana.

În ultima vreme, prietenele ei au început să bârfească pe la colţuri că Antonia se eschivează să cumpere haine sau să achite consumaţia la baruri, susţinând că n-are bani lichizi, ci doar pe card. Însă, de fapt, e doar o scuză de ochii lumii, căci solista nu mai are atâtea concerte ca pe vremuri, fanii ei taxând-o pe motiv că i-a stricat casa lui Velea.

Abia acum, în ceasul al doisprezecelea, artista realizează că, din dragoste, nu mai are fetiţa aproape. Micuţa, care îi seamănă leit, locuieşte la străbunicii din Italia, alături de tatăl ei.

În ultima vreme, interpreta, aflată în cădere liberă pe piaţa muzicală, şi-a postat pe Facebook numai fotografii în ipostaze triste, semn că nu mai poate şi nici nu mai vrea să-şi mascheze durerea sufletească. Nici Alex nu mai e ce a fost, dragostea lui pentru frumuşica vedetă cu ochii verzi pălind parcă, de la o zi la alta.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și