N-a stat prea mult la discuţii şi l-a lovit pe băiat în faţa colegilor de clasă. Acum, copilul agresat refuză să mai meargă la școală, de teamă că incidentul s-ar putea repeta.

Incidentul s-a petrecut la Şcoala Generală din Repedea. Iritat la culme de faptul că fiica sa a avut un conflict cu un coleg de clasă, tatăl fetei a decis să-i dea o lecţie băiatului. N-a mai ţinut cont că e doar un copil. A intrat val-vârtej în clasă, în timpul orelor şi l-a pleznit peste faţă, sub privirile înmărmurite ale învăţătoarei şi ale colegilor.

"Eu nu zic că poate copiii nu s-ar fi lovit, dar dacă e aşa cum zice fata, trebuia să vina la noi să ne explice sau să vină la director şi s-ar rezolva situația".

După incidentul violent, mama băiatului a fost chemată de urgenţă la școală. Femeia a fost sfătuită de director să facă o plângere la poliție.

Copil traumatizat după bătaie
Maria Șevera, mama elevului: "Toată noaptea n-a dormit, a plâns şi atunci când l-a lovit a urinat pe el. Aşa ceva e o traumă pentru copilul meu".

Băiețelul mai are acasă patru frați cu vârsta între 4 și 11 ani și o soră mai mare, căsătorită. Familia a trecut printr-o tragedie în urmă cu câțiva ani, când capul familiei a decedat. Iar astăzi, mama elevului se gândește la ce e mai rău.

Maria Șevera, mama elevului: "Dacă îmi omora copilul… Fiind copil, cum i-a dat o plamă, avea şi urme, acum încă se vede, putea fi dat de bancă sau de perete, putea fi omorât".

Nimeni nu ştie cum a intrat bărbatul în şcoală
Instituția de învăţământ e supravegheată de mai multe camere de supraveghere, însă nimeni nu îşi explică cum bărbatul a intrat în şcoală, chiar dacă poarta de acces era închisă.

Inspectoratul școlar județean Maramureș a deschis o anchetă în acest caz, iar situația a ajuns și în atenția polițiștilor.

Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: "În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe".

În timp ce băiețelul de 7 ani nu mai dorește să se întoarcă la școală de frică, bărbatul care l-a lovit a sunat-o pe mama sa, pentru a-și cere scuze. Acesta și-a motivat gestul punând totul pe seama nervilor, iar la audieri și-a recunoscut fapta.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet