Băiețelul de cinci ani a primit în cadou, printre altele, un ou de ciocolată, în care se afla o surpriză, o mașinuță. Toată lumea sărbătorea ziua lui de naștere.

Evident, copilul a mâncat ciocolata și a început să se joace cu mașinuța, dar la un moment dat copilul de cinci ani ar fi dus la gură mașinuța și până la tragedie nu a fost decât un moment.

Micuțul s-a sufocat cu o roată de la minuscula mașinuță găsită în oul de ciocolată, iar părinții au chemat imediat în ajutor pe salvatori.

40 de minute a fost resuscitat copilul de către medici, care încercau tot ce era omenește posibil să-l facă să respire pe copil. Din păcate, fără succes.

Medicii nu au avut încotro și au fost nevoiți să declare decesul. Tragedia a avut loc în comuna Repedea, din Maramureș.

IPJ MARAMUREȘ:

LA data de 3 februarie, ora 21.50, polițiștii Secției 4 Leordina au fost sesizați cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe a spitalului din Vișeu de Sus, a decedat un copil de 5 ani.

Din verificările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, la ora 19.00, un minor, din Repedea, care avea un corp străin laringian, a fost transportat la spital de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, iar, la ora 21.10, acesta a decedat.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Maramureș, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet