Potrivit sursei citate, autorităţile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, prin Punctul de Contact Comun Artand, că în perioada 3 iunie, ora 23.00 (ora României) - 5 iunie, ora 23.00 (ora României) pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone. În această perioadă, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiei de circulaţie pe drumurile publice.

Măsura este luată de autorităţile ungare întrucât în această perioadă credincioşii catolici şi ortodocşi sărbătoresc Rusaliile.

În această perioadă, traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale, mai spune Poliţia de Frontieră.

Sursa citată mai precizează că Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea ţine permanent legătura cu autorităţile de frontieră ungare pentru stabilirea unor măsuri comune, astfel încât, la ridicarea restricţiilor de circulaţie pentru automarfare de pe teritoriul Ungariei, controlul de frontieră să se desfăşoare operativ ( redirecţionarea TIR-urilor spre toate punctele de frontiera de la graniţa comună).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet