Ingrediente

► 300 g ciuperci întregi
►2 cepe
►3 căţei usturoi
►200 g caşcaval
►o lingură ulei de măsline
►câteva fire pătrunjel
►sare
►piper

Preparare:
1. Se curăţă ceapa şi se taie peştişori. Ciupercile se curăţă şi ele şi se spală.
2. În ulei încins, se rumeneşte ceapa şi, când aceasta s-a înmuiat, se adaugă ciupercile. Se potriveşte de sare şi piper şi se lasă să fiarbă 10 minute la foc mic, împreună cu apa pe care şi-o lasă.

3. Apoi, se toarnă un mujdei făcut din usturoi, sare şi ulei şi se presară caşcavalul.
4. Se dă cratiţa la cuptorul încins, pentru 15 minute. Ciupercile se servesc calde, presărate cu pătrunjel.

Sursa: REŢETE: Ciuperci la cuptor | Unica.ro

Citește și

loading...